Huisarts: Drie keer naar de garage

De meeste problemen met auto’s worden door routine vaak nog dezelfde dag opgelost, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Vooral bij een elektrische auto is het soms echt zoeken naar de oplossing. Klanten hebben hiervoor soms maar weinig begrip, is mijn ervaring. Ze denken dat als je een stekker aan de auto koppelt, de oplossing vanzelf tevoorschijn komt…of zoiets. Maar dat is helaas niet zo. Voor een goede diagnose heb je tijd nodig, veel tijd.

Het is bijzonder dat de klant aangeeft dat er iets defect is, en dat ze het in de werkplaats niet kunnen vaststellen, althans niet in de tijd (vrijdagmiddag 15.00 uur) dat de klant erop wacht. Er moet een nieuwe afspraak worden gemaakt. Bij de tweede afspraak wordt er wel vastgesteld dat de verwarming niet voldoende warm wordt. Daarna volgt er een derde afspraak om het defect, met een besteld onderdeel, te verhelpen.

Laatst moest ik ook drie keer naar de dokter om te laten vaststellen wat er precies met me aan de hand was. Dat neem ik de dokter niet kwalijk hoor, het is tenslotte mensenwerk. Maar de dokter moet het ‘mij’ het ook niet kwalijk nemen dat een diagnose aan de auto ook niet altijd in één keer lukt.  

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt