Inschrijving Huizer Oldtimerfestival 2016 geopend

Het Huizer Oldtimerfestival is dit jaar op 17 september. Vanaf 1 mei kunnen bezitters van auto’s of tweewielers van 25 jaar en ouder zich inschrijven op  www.oldtimershuizen.nl 

Naast het opstellen van de oldtimers op het festivalterrein kan men ook deelnemen aan een toerrit.

Tijdens deze 7e editie van het Oldtimerfestival is er ook aandacht voor de auto’s van de toekomst. Studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen presenteren hun Inspire II en III en diverse elektrisch auto’s tonen de mogelijkheden op het gebied van duurzame mobiliteit.

Het festival wordt gehouden in het Nautisch Kwartier. De toegang is gratis.

Foto-impressie 2014

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt