Introductie Mercedes-Benz C-Klasse W202 in Nijkerk

Nijkerk - De meeste werknemers weten nu echt niet hoe een nieuw model rijdt en juist die beleving is zo enorm belangrijk. 

Alle introductiecursussen van nieuwe modellen worden in Nijkerk gegeven. Daar leerde je in een of twee dagen een nieuwe model kennen zodat je goed voorbereid de klant kon infomeren. Iets wat later niet meer werd gedaan. Heeft natuurlijk alles met geld te maken. Toch is het fysiek kennismaken met een nieuwe auto, dus ook zelf rijden, de beste manier om een auto te leren kennen.

Het model is de opvolger van de 190 Serie. In 1993 kwam de W202 voor het eerste op de markt. Met de lancering van de W202 onderging de benaming van het Mercedes-Benz personenwagenprogramma een metamorfose. Niet langer werden de modellen aangeduid met louter cijfers, waarbij het cijfer vaak een indicatie was voor de motorisatie. Het programma werd aangeduid met letters gevolgd door cijfers. Vuistregel daarbij was hoe eerder de letter in het alfabet komt, hoe kleiner de auto is. Een C-Klasse is dan ook aanzienlijk kleiner dan bijvoorbeeld een S-Klasse. De W202 had een zware taak om het succes van de 190 te evenaren. Uiteindelijk is dit inderdaad gelukt, en heden ten dage is de C-Klasse niet meer weg te denken uit het programma van Mercedes-Benz.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com