Introductie Mercedes-Benz C-Klasse W202 in Nijkerk

Nijkerk - De meeste werknemers weten nu echt niet hoe een nieuw model rijdt en juist die beleving is zo enorm belangrijk. 

Alle introductiecursussen van nieuwe modellen worden in Nijkerk gegeven. Daar leerde je in een of twee dagen een nieuwe model kennen zodat je goed voorbereid de klant kon infomeren. Iets wat later niet meer werd gedaan. Heeft natuurlijk alles met geld te maken. Toch is het fysiek kennismaken met een nieuwe auto, dus ook zelf rijden, de beste manier om een auto te leren kennen.

Het model is de opvolger van de 190 Serie. In 1993 kwam de W202 voor het eerste op de markt. Met de lancering van de W202 onderging de benaming van het Mercedes-Benz personenwagenprogramma een metamorfose. Niet langer werden de modellen aangeduid met louter cijfers, waarbij het cijfer vaak een indicatie was voor de motorisatie. Het programma werd aangeduid met letters gevolgd door cijfers. Vuistregel daarbij was hoe eerder de letter in het alfabet komt, hoe kleiner de auto is. Een C-Klasse is dan ook aanzienlijk kleiner dan bijvoorbeeld een S-Klasse. De W202 had een zware taak om het succes van de 190 te evenaren. Uiteindelijk is dit inderdaad gelukt, en heden ten dage is de C-Klasse niet meer weg te denken uit het programma van Mercedes-Benz.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...