Jager Auto Naarden wordt Stern Point

Naarden - Het pand van Jager Auto Naarden ondergaat op dit moment een metamorfose.

Stern opent binnenkort aan de Kort van de Lindenlaan 46 in Naarden de eerste vestiging van SternPoint. De komende twee jaar volgen nog 24 soortgelijke universele autobedrijven onder deze naam. Hiermee verdwijnt ook meteen het merk Saab van het pand, hoewel? Op het raam hangt een A4’tje met de mededeling: Geachte Saabrijder, Excuus voor de overlast. Wilt u tijdelijk gebruik maken van onze achterdeur! Onze werkplaats is gewoon geopend en de verkoop is aan de zijkant van ons pand. Saab…? Hoe dan ook, wij gaan gewoon door!

Saab is natuurlijk toch een aflopende zaak en daarom schakelt Jager Auto Naarden (voorheen Van Kooy) alvast over naar een nieuwe formule - alle merken. Hoe lang de verbouwing nog duurt, is niet duidelijk. Wel dat er binnen korte tijd een andere naam boven het pand komt te staan, de zoveelste.

Update: Op zaterdag 2 juni opent de eerste SternPoint van Nederland in Naarden haar deuren! Bij SternPoint kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en banden voor uw auto. SternPoint Rolls Royce onder de ketens of kijk op de website van: www.sternpoint.nl

Gerelateerde artikelen
02-06-2017: SterPoint opening

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt