Jager Auto Naarden wordt Stern Point

Naarden - Het pand van Jager Auto Naarden ondergaat op dit moment een metamorfose.

Stern opent binnenkort aan de Kort van de Lindenlaan 46 in Naarden de eerste vestiging van SternPoint. De komende twee jaar volgen nog 24 soortgelijke universele autobedrijven onder deze naam. Hiermee verdwijnt ook meteen het merk Saab van het pand, hoewel? Op het raam hangt een A4’tje met de mededeling: Geachte Saabrijder, Excuus voor de overlast. Wilt u tijdelijk gebruik maken van onze achterdeur! Onze werkplaats is gewoon geopend en de verkoop is aan de zijkant van ons pand. Saab…? Hoe dan ook, wij gaan gewoon door!

Saab is natuurlijk toch een aflopende zaak en daarom schakelt Jager Auto Naarden (voorheen Van Kooy) alvast over naar een nieuwe formule - alle merken. Hoe lang de verbouwing nog duurt, is niet duidelijk. Wel dat er binnen korte tijd een andere naam boven het pand komt te staan, de zoveelste.

Update: Op zaterdag 2 juni opent de eerste SternPoint van Nederland in Naarden haar deuren! Bij SternPoint kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en banden voor uw auto. SternPoint Rolls Royce onder de ketens of kijk op de website van: www.sternpoint.nl

Gerelateerde artikelen
02-06-2017: SterPoint opening

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com