James Bond Aston Martin DB10 voor één dag in Nederland

In de laatste week van oktober is de nieuwe Bondfilm Spectre waarschijnlijk het trending topic in de wereldpers. Een van de prominente hoofdrolspelers naast Daniel Craig en Bondgirls Monica Bellucci en Léa Seydoux, is de Aston Martin DB10 die speciaal voor deze film werd gebouwd. Slechts 10 exemplaren verlieten de fabriek, waarvan er zeven sneuvelden tijdens de opnames. Een van de drie overgebleven exemplaren is op 31 oktober ‘live’ te bewonderen bij Aston Martin Hilversum.


 

Bond. James Bond… Geen enkele andere naam heeft zo’n krachtige lading als het geesteskind van Ian Flemming. De release van een nieuwe 007-film is dan ook het hoogtepunt van het jaar voor elke Bondfan. Op 28 oktober aanstaande vindt de internationale première plaats. Reikhalzend wordt uitgekeken naar de film. Niet alleen vanwege de verhaallijn, maar zeer zeker ook vanwege de cast en de gadgets. De samenwerking van EON Productions met onder meer Aston Martin is al jaren geen geheim meer. Diverse Aston Martin modellen verschenen al op het witte doek, waarbij de DB5 met kenteken BMT 216A de meest legendarische is. In de nieuwste Bondfilm Spectre is deze prominente rol weggelegd voor de DB10.

“Wij zijn trots dat de fabrikant alleen onze showroom heeft verkozen als Nederlands podium voor deze filmster. Van de tien gebouwde auto’s zijn er slechts drie die de filmopnames hebben overleefd. Deze bolide is daarmee dus een van de meest exclusieve Aston Martin modellen ter wereld”, aldus Geert-Jan Tax, Managing Director van Kroymans in Hilversum. In de showroom wordt de DB10 geflankeerd door de gelimiteerde en uitverkochte DB9 GT Bond Edition en enkele andere actuele versies uit het modellengamma. Verder wordt in de showroom de film ‘The making of DB10’ getoond en verleent Sony haar medewerking door twee GT6 Race simulators ter beschikking te stellen. 

De DB10, de DB9 GT Bond Edition en de andere modellen van Aston Martin zijn op zaterdag 31 oktober te bewonderen in de showroom van Kroymans in Hilversum. Van 13.00 tot 19.00 uur is de showroom opengesteld voor publiek. Daarna verlaat de DB10 ons land weer. www.kroymans.nl

 Het was een geweldig evenement waar heel veel mensen op af kwamen. Klik hier voor een foto impressie.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt