KCC/BDC autobedrijf heeft invloed op de beoordeling van de klant

Wij hebben op het KCC/BDC, voor een gedeelte, invloed op hoe een klant ons beoordeelt na een werkplaatsbezoek. Dat effect zie je terug als je kijkt bij de klantbeoordelingen. 

Als wij bellen is de beoordeling (lees: de kans groter) op een 9 of een 10. Bellen wij niet, dan geeft de klant hooguit een 8. Alle importeurs eisen van hun dealers een 9 of een 10. Alles wat lager is wordt als niet goed beoordeeld.

Doel is en blijft om van Rood naar meer Groen te gaan. Hoe bereiken we dat?

Als je bij het nabellen (Nieuw: alle nummers die beschikbaar zijn) geen contact met de klant hebt gehad, dan spreken we de voice mail (met belscript) in. Nieuw: wij gaan dezelfde e-mail versturen als bij geen gehoor, omdat niet iedereen zijn voice mail afluistert.

Bij geen gehoor (geen voice mail) blijven we een e-mail sturen.

Hiaat in de procedure

Het komt voor dat de vrouw wordt gebeld en dat de man een e-mail krijgt (zo staat het in ons systeem). Nieuw: Wijs de vrouw hierop zodat er meer kans bestaat dat ze haar man informeert.

De klant meldt dat er geen contact is geweest en het vakje kleurt rood. Realiseer je dat een voice mail of een e-mail soms in de beleving van de klant geen contact na een werkplaatsbezoek is geweest. Schrijf daarom altijd bij de klantgegevens wat je hebt gedaan.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt