Kijkje achter de schermen bij Marktplaats

Dankzij Paul de Vries, bekend van Nieuweautokopen.nl, was het vandaag mogelijk om een kijkje te nemen bij eBay en Markplaats in Amsterdam. 

Behalve dat Paul een interessant persoon is, vind ik het ontzettend boeiend om eens te zien hoeveel mensen er achter de website Marktplaats werkzaam zijn.

Wie is Paul de Vries?
Paul is een sociaal gedreven persoon. Hij werkt gemiddeld 70 tot 80 uur in de week. En ondanks de vele uren heeft hij ook nog quality time met zijn gezin. Al kijkt hij wel regelmatig nog op zijn mobiel om de wereld te blijven volgen. Wat ik zo aan hem bewonder is zijn boerennuchterheid. Zijn manier van vertellen (lees Jip en Janneke taal). Je kan het zelf bedenken, maar je komt er gewoon niet op.

Tijdens een gesprek zit je mee te knikken, je weet het allemaal wel, en toch doe je het niet. Niemand doet het. Alles wat Paul vertelt is een kwestie van doen. Handen uit de mouwen. Iedereen weet dat je na één keer bellen de lead niet weg moet gooien, maar minimaal 4 a 5 keer moet bellen en minimaal 3x moet mailen. Altijd een offerte maken ook al zijn het gelukszoekers. Maar nee, de meesten kiezen voor het laag hangende fruit.

Ik hoop dat hij nog jaren door blijft gaan, want hij inspireert mij enorm. www.dcdw.nl/pauldevries/

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt