Kijkje achter de schermen bij Marktplaats

Dankzij Paul de Vries, bekend van Nieuweautokopen.nl, was het vandaag mogelijk om een kijkje te nemen bij eBay en Markplaats in Amsterdam. 

Behalve dat Paul een interessant persoon is, vind ik het ontzettend boeiend om eens te zien hoeveel mensen er achter de website Marktplaats werkzaam zijn.

Wie is Paul de Vries?
Paul is een sociaal gedreven persoon. Hij werkt gemiddeld 70 tot 80 uur in de week. En ondanks de vele uren heeft hij ook nog quality time met zijn gezin. Al kijkt hij wel regelmatig nog op zijn mobiel om de wereld te blijven volgen. Wat ik zo aan hem bewonder is zijn boerennuchterheid. Zijn manier van vertellen (lees Jip en Janneke taal). Je kan het zelf bedenken, maar je komt er gewoon niet op.

Tijdens een gesprek zit je mee te knikken, je weet het allemaal wel, en toch doe je het niet. Niemand doet het. Alles wat Paul vertelt is een kwestie van doen. Handen uit de mouwen. Iedereen weet dat je na één keer bellen de lead niet weg moet gooien, maar minimaal 4 a 5 keer moet bellen en minimaal 3x moet mailen. Altijd een offerte maken ook al zijn het gelukszoekers. Maar nee, de meesten kiezen voor het laag hangende fruit.

Ik hoop dat hij nog jaren door blijft gaan, want hij inspireert mij enorm. www.dcdw.nl/pauldevries/

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com