Klanten Contact Centrum (KCC/BDC) maakt rooster zelf - automotive

Het werken op een KCC/BDC in de autobranche is over het algemeen in wisseldiensten van maandag t/m vrijdag tussen 8 – 18.00 uur. 

Het rooster wordt telkens door iemand van de werkvloer gemaakt. Knelpunten worden onderling opgelost. Komen ze er niet uit dan raadplegen ze de teamleider. Dit werkt nu al weer enige tijd prima. Hiermee heeft de werknemer meer betrokkenheid zijn werk en daardoor is de kans op uitval kleiner en de productiviteit hoger.

Is dat uniek? Nee hoor. Ook uitzendbureau Olympia, bioscoopketen Pathé en Prorail laten hun personeel zelf hun werktijden bepalen.

Balans privé en werk
Als de werkgever vraagt of een werknemer een half uur doorgaat, want wat maakt een half uur nou uit? Dan moet de werkgever zich ook flexibeler opstellen op het gebied tussen werk en privé. De lijn mag dan best wat dunner worden omdat de werkgever privétijd van zijn personeel opeist. Eerder weg omdat je moet tennissen of omdat een moeder verzorgd moet worden. Alles is bespreekbaar wat redelijk is ten opzichte van de onderlinge verhoudingen met collega’s, want niemand wil scheve gezichten. 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt