Klanten Contact Centrum (KCC) voor Van Kooy

Van Kooy is op dit moment druk doende met de oprichting van een KCC, zodat vanaf begin najaar alle telefoontjes voor alle vestigingen in Bussum worden opgenomen.

Claudia Kamphuis houdt zich bezig met het structureren en coördineren van het leiding geven aan het contact centrum. Het KCC is dagelijks bezit van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur.

Het KCC neemt niet uitsluitend de telefoon aan en verbindt door, maar krijgt ook een steeds belangrijker rol in het gehele relatiebeheer. Hieronder valt bijvoorbeeld de postverwerking, databasebeheer, up-to-date houden van intranetgegevens, behandeling van aanvragen via Van Kooy-internetsite of Daimler-Chrysler-internetsite, telefonische werkplaats enquêtes (na een reparatie of onderhoudsbeurt wordt de klant gebeld betreffende de kwaliteit van het uitgevoerde werk. En de ontvangt in de werkplaats receptie), schriftelijke verkoop enquêtes (onder klanten die een auto hebben gekocht), hulp bij terugroepacties van de fabriek, versturen van APK-mailingen en Einde Garantie Nieuw-mailingen. 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt