Koops Furness DAF importeur in Zweden

Koops Furness NV neemt de aandelen over van MF Truckcenter te Markaryd en wordt daardoor DAF importeur in Zweden.

MF Markeryd was, samen met een aantal andere bedrijven, importeur van DAF trucks in Zweden. Koops Furness is in ons land eigenaar van de Cosmo DAF dealers. De activiteiten van MF Truckcenter worden binnen Koops Furness toegevpoegd aan haar internationale bedrijfswagendivisie CT International en voortgezet onder de naam MF Truckcenter. Koops Furness was sinds augustus van dit jaar al actief voor DAF in Finland.

De Zweedse markt omvat 6.000 zware trucks (boven 15 ton). Koops Furness wil met DAF een marktaandeel bereiken van 10%. Directeur van de Scandinavische activiteiten is Rieks Rozeman. Die heeft de nodige Zweedse ervaring want hij was jarenlang importeur van Josam truckrichtbanken. Op de foto vlnr Rieks Rozeman, CEO Aart de Koning van Furness en Christel Sörensson van MF.

Bron: TTM

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com