Koops Furness DAF importeur in Zweden

Koops Furness NV neemt de aandelen over van MF Truckcenter te Markaryd en wordt daardoor DAF importeur in Zweden.

MF Markeryd was, samen met een aantal andere bedrijven, importeur van DAF trucks in Zweden. Koops Furness is in ons land eigenaar van de Cosmo DAF dealers. De activiteiten van MF Truckcenter worden binnen Koops Furness toegevpoegd aan haar internationale bedrijfswagendivisie CT International en voortgezet onder de naam MF Truckcenter. Koops Furness was sinds augustus van dit jaar al actief voor DAF in Finland.

De Zweedse markt omvat 6.000 zware trucks (boven 15 ton). Koops Furness wil met DAF een marktaandeel bereiken van 10%. Directeur van de Scandinavische activiteiten is Rieks Rozeman. Die heeft de nodige Zweedse ervaring want hij was jarenlang importeur van Josam truckrichtbanken. Op de foto vlnr Rieks Rozeman, CEO Aart de Koning van Furness en Christel Sörensson van MF.

Bron: TTM

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt