Koops Furness DAF importeur in Zweden

Koops Furness NV neemt de aandelen over van MF Truckcenter te Markaryd en wordt daardoor DAF importeur in Zweden.

MF Markeryd was, samen met een aantal andere bedrijven, importeur van DAF trucks in Zweden. Koops Furness is in ons land eigenaar van de Cosmo DAF dealers. De activiteiten van MF Truckcenter worden binnen Koops Furness toegevpoegd aan haar internationale bedrijfswagendivisie CT International en voortgezet onder de naam MF Truckcenter. Koops Furness was sinds augustus van dit jaar al actief voor DAF in Finland.

De Zweedse markt omvat 6.000 zware trucks (boven 15 ton). Koops Furness wil met DAF een marktaandeel bereiken van 10%. Directeur van de Scandinavische activiteiten is Rieks Rozeman. Die heeft de nodige Zweedse ervaring want hij was jarenlang importeur van Josam truckrichtbanken. Op de foto vlnr Rieks Rozeman, CEO Aart de Koning van Furness en Christel Sörensson van MF.

Bron: TTM

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...