Koopzondag bij Koops Auto en Fivan Auto Utrecht

Utrecht Koops Auto en Fivan Auto zijn in Utrecht allebei te vinden aan de Franciscusdreef. De dealervestigingen organiseren samen een Koopzondag op 26 januari. Aanstaande zondag is iedereen in de showrooms welkom van 11 tot 16 uur. Voorgaande Koopzondagen waren bijzonder drukbezocht dus kom op tijd!

Koopzondag in Utrecht
“De Koopzondag houden we gemiddeld 12 keer in het jaar”, vertelt Jaap de Jong, vestigingsmanager voor Koops Auto en Fivan Auto in Utrecht. “Ongeveer eens per maand dus. De Koopzondagen voorzien altijd een speciale doelgroep, die geen tijd heeft om doordeweeks of op zaterdag te komen.” Dat deze groep de moeite waard is voor autodealers, bewijzen de drukke dagen van de afgelopen maanden. “Ze staan soms ’s ochtends al voor het hek te wachten. We krijgen ook veel klanten die helemaal uit Noord-Brabant komen om gebruik te maken van onze acties.”

Nissan Qashqai 2014 Utrecht
De nieuwe Nissan Qashqai is binnenkort ook verkrijgbaar bij Koops Auto Utrecht.

Auto-aanbiedingen
Ook in januari zijn er veel aanbiedingen te vinden bij Fivan Auto en Koops Auto. De Koopzondag is exclusief voor de vestigingen in Utrecht. Maar Koops en Fivan auto bieden aan alle kopers van nieuwe automodellen, een TopParken Waardecheque voor een gratis midweek of weekend weg in Recreatiepark Noordwijkse Duinen.

Fivan Auto en Koops Auto
Ook zijn er verschillende Nissan en Fiat modellen in prijs verlaagd en kunt u natuurlijk de populaire Mitsubishi Outlander PHEV van dichtbij bewonderen. Proefritten zijn van te voren aan te vragen via de websites van Koops Auto en Fivan Auto, voor alle modellen.

Fivan Auto Utrecht is officieel dealer van Fiat en Mitsubishi, terwijl Koops Auto Utrecht officieel dealer van Nissan is. U vindt de dealervestigingen aan de Franciscusdreef 74

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com