Koopzondag bij Koops Auto en Fivan Auto Utrecht

Utrecht Koops Auto en Fivan Auto zijn in Utrecht allebei te vinden aan de Franciscusdreef. De dealervestigingen organiseren samen een Koopzondag op 26 januari. Aanstaande zondag is iedereen in de showrooms welkom van 11 tot 16 uur. Voorgaande Koopzondagen waren bijzonder drukbezocht dus kom op tijd!

Koopzondag in Utrecht
“De Koopzondag houden we gemiddeld 12 keer in het jaar”, vertelt Jaap de Jong, vestigingsmanager voor Koops Auto en Fivan Auto in Utrecht. “Ongeveer eens per maand dus. De Koopzondagen voorzien altijd een speciale doelgroep, die geen tijd heeft om doordeweeks of op zaterdag te komen.” Dat deze groep de moeite waard is voor autodealers, bewijzen de drukke dagen van de afgelopen maanden. “Ze staan soms ’s ochtends al voor het hek te wachten. We krijgen ook veel klanten die helemaal uit Noord-Brabant komen om gebruik te maken van onze acties.”

Nissan Qashqai 2014 Utrecht
De nieuwe Nissan Qashqai is binnenkort ook verkrijgbaar bij Koops Auto Utrecht.

Auto-aanbiedingen
Ook in januari zijn er veel aanbiedingen te vinden bij Fivan Auto en Koops Auto. De Koopzondag is exclusief voor de vestigingen in Utrecht. Maar Koops en Fivan auto bieden aan alle kopers van nieuwe automodellen, een TopParken Waardecheque voor een gratis midweek of weekend weg in Recreatiepark Noordwijkse Duinen.

Fivan Auto en Koops Auto
Ook zijn er verschillende Nissan en Fiat modellen in prijs verlaagd en kunt u natuurlijk de populaire Mitsubishi Outlander PHEV van dichtbij bewonderen. Proefritten zijn van te voren aan te vragen via de websites van Koops Auto en Fivan Auto, voor alle modellen.

Fivan Auto Utrecht is officieel dealer van Fiat en Mitsubishi, terwijl Koops Auto Utrecht officieel dealer van Nissan is. U vindt de dealervestigingen aan de Franciscusdreef 74

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt