Koos van der Boon (ex Koops) manager bij VDS

Koos van der Boon business is vanaf 1 februari development manager, en lid van het MT,  van VDS Automotive Service geworden. Koos is een echte automotive man met 23 jaar ervaring in de branche. Zijn laatste werkgever was Koops-Furness.

VDS Automotive Services is al 15 jaar de zakelijk dienstverlener voor officiële en parallelimporteurs, onafhankelijke autobedrijven en dealers. Onze oorsprong ligt bij het importeren en keuren van auto's vanuit Noord-Amerika.

Lees meer...

Gerelateerde berichten
11-07-2017: Koos van der Boon schrijft een boek

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt