Koos van der Boon - Het maak niet uit hoe je valt, het is hoe je weer gaat staan- boekje

Koos van der Boon was van 2010 – 2014 een van de directeuren van Koops/Fivan/Cosmo Auto-groep. Een jaar na het faillissement werd Koos door een hersenbloeding getroffen.

Daar lig je dan, meer dood dan levend. Wat ga je doen, pootjes omhoog en doodliggen? Of heb je de moed om diep in jezelf te graven en terug te vechten? Dat vechten doe je uiteindelijk alleen. Jij maakt de keuze om te vechten en je vecht alleen, ondanks ieders goede wensen. Heb je kracht, heb je de durf? Koos heeft nu antwoord op die vragen. Met dit boek wil Koos ook anderen helpen die kracht bij zichzelf te vinden en te benutten.

Over Koos
Koos is een eigenzinnig mens en een vechter pur sang. Dat kwam goed uit toen hij getroffen werd door een hersenbloeding. Er zijn ook wel momenten dat zijn mentaliteit hem meer hindert dan helpt. Dan is een meegaander aard soms makkelijker. Wie weet in een volgend leven. Koos vindt zichzelf zeker geen slachtoffer van zijn hersenziekte. Hij had al een prachtig leven met een geweldige vrouw en dito familie en vrienden. Dat heeft hij kunnen doorzetten en heeft er nu extra veel waardering voor. Koos is dus geen slachtoffer, hij heeft de kans gekregen te strijden en te winnen. Een mooier lot kun je niet hebben

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=7754

Koos van der Boon is een hardwerkende vent met een passie voor vrachtwagens en personenauto's.  
 
Koos is vooral een mensenmens. Hij ziet nooit moeilijkheden maar mogelijkheden en dat is misschien ook wel zijn grootste valkuil. Zelfs toen het cruiseschip de Koopsfurness een ijsblok ramde en een zinkend bleek te zijn, bleef Koos op het dek staan. Sommige sprongen snel van boord, maar Koos niet. Hij bleef staan en probeerde het schip met man en macht te redden. Helaas lukte dat op het allerlaatste moment net niet en de boot verdween onder water. Alleen wat reddingsloepjes werden uiteindelijk gered en maakte een doorstart. 
 
Koos is sympatiek , loyaal, vriendelijk en heel leergierig. Als hij aan een marathon begint, loopt net zo lang tot hij over de finish is. Hij zou zo mee kunnen doen met een programma als Survival of de Fittest. 
 
Koos is een vent die je 's nachts kan bellen als je hulp nodig hebt. Is hij een vriend je? Dan gaat hij voor je door het vuur. Hij zal je nooit laten zitten. Hij wil altijd helpen.
 
Gerelateerde berichten

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com