Kunt u de schade met een lakstift bijwerken?

In de ruim 25 jaar heb ik wel het een en ander voorbij zien komen: ik kan er een boek over schrijven. Een van de leukste dingen in het auto vak zijn de onverwachte gebeurtenissen.

Zo had ik eens een klant aan de balie waarvan het airbaglampje in haar auto bleef branden. Ik vertelde haar dat er ergens een onderbreking in het systeem zat. Ze was helemaal verbaasd. “Een onderbreking, hoe kan dat nou? Ik gebruik de airbag helemaal nooit.”

Een andere klant vertelde een beschadiging te hebben of ik een lakstift had. Natuurlijk had ik die en uit service liep ik mee naar de auto om de steenslag of plekje meteen even bij te werken. Toen ik bij de auto kwam, was het geen plekje om bij de werken, maar een beschadiging bijna zo groot als het portier zelf.

En zo krijgen we ook ‘post’ binnen met de vraag of we een auto van een kunnen herstellen.

“Helaas heb ik eergister een ongeluk gehad en met mijn auto langs een paal geschampt. Het gaat om een donkergroene golf cabrio uit 1995 waarvan nu de linkerzijde beschadigd is. De linkerzijde van het frontdeel, de deur en het achterste gedeelte van de linkerzijde carrosserie moeten uitgedeukt en gespoten worden. De linker portier moet denk ik vervangen worden. Ik kan zelf een deur leveren, indien dit goedkoper is want ik kan me voorstellen dat alles bij elkaar erg duur gaat worden. Ik heb foto's bijgevoegd zodat u de schade kan helpen evalueren. Graag hoor ik of u mij kan helpen en een offerte kan bieden.”

Vriendelijke groet,

Liesbeth *

De auto heeft een dagwaarde van € 1000 zonder schade.  

* Naam om privacyredenen veranderd

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt