Levenswerk van een bijzondere klant bij Van Kooy

Over ongeveer twee jaar moet in Baarn een museum verrijzen waar de Mercedes-Benz collectie een gepast onderdak vindt.

Als Nico Ockhuisen met zijn trailer het terrein bij Van Kooy opdraaide dan wist je vrij wel zeker dat hij weer iets bijzonders had gevonden. Hij speurde tot ver buiten onze landsgrenzen om iets speciaals te vinden. De staat maakte niet altijd wat uit, Ockhuisen herstelde de auto’s zoals ze ooit de fabriek uitrolde. Hij bestelde dan ook regelmatig onderdelen bij het magazijn in Bussum. Het was geen hobby maar zijn levenswerk.

Ockhuisen is ondernemer in hart en nieren. De pensioengrens is hij een paar jaar geleden al gepasseerd, maar dat is geen reden om stil te zitten. Meer dan dertig jaar lang was hij in de weer met het transport van luxe en kostbare jachten. Zijn bedrijf is erin gespecialiseerd. Daarnaast bezit hij drie jachthavens. Boten mogen dan zijn broodwinning zijn geweest, de liefde gaat uit naar auto’s. Naar Mercedes-Benz om precies te zijn.

 Kijk eens naar de indrukwekkende website van Paul Wouters in afwachting van het museum.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt