Mark Hilhorst en Alex Vos beginnen eigen garagebedrijf

Mark Hilhorst en Alex Vos werkten jarenlang als monteurs bij Van Kooy in Bussum. Uiteindelijk besloten de twee handige mannen voor zichzelf te beginnen aan de Baarnsche dijk 13A  in Baarn.

Mark en Alex hebben samen ruim 40 jaar ervaring in de automotive branche. Als klusvrienden begonnen bij verschillende automerken, besloten ze na 15 jaar voor zichzelf te beginnen. Hun persoonlijke aanpak en een eerlijk verhaal onderscheid hen nu al 10 jaar van de merkdealer.

Wat doen zij?
In de garage wordt gerepareerd van een klassieke Mercedes-Benz tot aan de laatste serie, van onderhoud tot algehele restauratie, bij Vosmobiliteitservice bent u aan het juiste adres. www.vosmobiliteitservice.nl

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt