Meer ruitclaims na nieuwe autopolis

Klanten wisselen van autopolis en vlak daarna claimen ze een ruitreparatie of een voorruit vervanging bij hun nieuwe verzekeringsmaatschappij.

Het valt op dat er vaker reparaties of voorruit vervanging plaatsvindt na het aangaan van een nieuwe autopolis. Soms hebben klanten nog niet eens de groene kaart van hun verzekeringmaatschappij in bezit of de klant gaat al naar het herstelbedrijf. Er zijn ook klanten die een gebruikte of tweede hands auto hebben gekocht met een voorruitschade, en die na de aankoop (in dezelfde week) bij de ‘nieuwe’ maatschappij claimen. Bij het controleren van de autopapieren kan je dat eenvoudig aflezen aan de tenaamstelling (Deel II).

Het is dus niet vreemd dat de verzekeraars hoger moeten gaan zitten met hun premie omdat er vaker wordt geclaimd. Er zijn zelfs klanten die van alleen een WA naar een WA-plus (beperkt Casco) overstappen om te kunnen claimen.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com