Meer ruitclaims na nieuwe autopolis

Klanten wisselen van autopolis en vlak daarna claimen ze een ruitreparatie of een voorruit vervanging bij hun nieuwe verzekeringsmaatschappij.

Het valt op dat er vaker reparaties of voorruit vervanging plaatsvindt na het aangaan van een nieuwe autopolis. Soms hebben klanten nog niet eens de groene kaart van hun verzekeringmaatschappij in bezit of de klant gaat al naar het herstelbedrijf. Er zijn ook klanten die een gebruikte of tweede hands auto hebben gekocht met een voorruitschade, en die na de aankoop (in dezelfde week) bij de ‘nieuwe’ maatschappij claimen. Bij het controleren van de autopapieren kan je dat eenvoudig aflezen aan de tenaamstelling (Deel II).

Het is dus niet vreemd dat de verzekeraars hoger moeten gaan zitten met hun premie omdat er vaker wordt geclaimd. Er zijn zelfs klanten die van alleen een WA naar een WA-plus (beperkt Casco) overstappen om te kunnen claimen.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt