Miniatuurauto-beurs in Houten

Houten - De tweemaandelijkse Namac-miniatuurbeurs is een van de grootste in Europa, zodat ook jij iets kunt vinden dat nog mist in je collectie. De ruilbeurs is toegankelijk voor iedereen.

De meeste verzamelaars van miniatuurauto's kennen de Namac-beurs. Het evenement bestaat al meer dan 25 jaar en is een van de grootste beurzen die in Europa georganiseerd worden. De Namac geeft zelf ook speciale clubmodellen uit, die het extra aantrekkelijk maken de miniatuurauto-beurs eens te bezoeken.

Behalve schaalmodellen vind je er ook boeken en folders over miniatuurauto's. Er zijn aanbieders uit de bekendste West-Europese landen. Als lid van de Nederlandse Algemene Miniatuur Auto Club (Namac) kun je de beurs gratis bezoeken. De eerstvolgende is op zaterdag 24 juni 2017.

Wanneer:

24 juni 2017

Openingstijden:

10.00 tot 15.00 uur

Plaats:

Euretco Expo Center

Meidoornkade 24

3992 AE Houten

Nederland

Prijs:

€ 5,00 (Namac-leden gratis)

Meer informatie:

www.namac.nl/

Gerelateerde berichten
02-10-2010 Vader en zoon momentje

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt