Miniatuurauto-beurs in Houten

Houten - De tweemaandelijkse Namac-miniatuurbeurs is een van de grootste in Europa, zodat ook jij iets kunt vinden dat nog mist in je collectie. De ruilbeurs is toegankelijk voor iedereen.

De meeste verzamelaars van miniatuurauto's kennen de Namac-beurs. Het evenement bestaat al meer dan 25 jaar en is een van de grootste beurzen die in Europa georganiseerd worden. De Namac geeft zelf ook speciale clubmodellen uit, die het extra aantrekkelijk maken de miniatuurauto-beurs eens te bezoeken.

Behalve schaalmodellen vind je er ook boeken en folders over miniatuurauto's. Er zijn aanbieders uit de bekendste West-Europese landen. Als lid van de Nederlandse Algemene Miniatuur Auto Club (Namac) kun je de beurs gratis bezoeken. De eerstvolgende is op zaterdag 24 juni 2017.

Wanneer:

24 juni 2017

Openingstijden:

10.00 tot 15.00 uur

Plaats:

Euretco Expo Center

Meidoornkade 24

3992 AE Houten

Nederland

Prijs:

€ 5,00 (Namac-leden gratis)

Meer informatie:

www.namac.nl/

Gerelateerde berichten
02-10-2010 Vader en zoon momentje

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...