Miniatuurauto-beurs in Houten

Houten - De tweemaandelijkse Namac-miniatuurbeurs is een van de grootste in Europa, zodat ook jij iets kunt vinden dat nog mist in je collectie. De ruilbeurs is toegankelijk voor iedereen.

De meeste verzamelaars van miniatuurauto's kennen de Namac-beurs. Het evenement bestaat al meer dan 25 jaar en is een van de grootste beurzen die in Europa georganiseerd worden. De Namac geeft zelf ook speciale clubmodellen uit, die het extra aantrekkelijk maken de miniatuurauto-beurs eens te bezoeken.

Behalve schaalmodellen vind je er ook boeken en folders over miniatuurauto's. Er zijn aanbieders uit de bekendste West-Europese landen. Als lid van de Nederlandse Algemene Miniatuur Auto Club (Namac) kun je de beurs gratis bezoeken. De eerstvolgende is op zaterdag 24 juni 2017.

Wanneer:

24 juni 2017

Openingstijden:

10.00 tot 15.00 uur

Plaats:

Euretco Expo Center

Meidoornkade 24

3992 AE Houten

Nederland

Prijs:

€ 5,00 (Namac-leden gratis)

Meer informatie:

www.namac.nl/

Gerelateerde berichten
02-10-2010 Vader en zoon momentje

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com