Mitsubishi Outlander PHEV’s met vlekken in lak

Er zijn een aantal nieuwe Mitsubishi Outlanders PHEV’s die vlekken in de lak hebben. De vlekken kunnen op de motorkap maar ook op de portieren zitten. De vlekken zijn over het algemeen niet al te groot. Als je vanuit een bepaalde hoek kijkt dan is het net alsof er (ruiten)vloeistof op de lak is gekomen.

Hoe komen de vlekken in de lak?
De vlekken zijn door vocht tussen de lak en de witte beschermfolie (zo komen de auto’s aan in Nederland) gekomen.

Wat is de oplossing van het lakprobleem?
De oplossing is eenvoudig. Zorg voor een warme lamp (die wordt vaak bij een schadebedrijf gebruikt) en plaats deze voor het bevlekte deel. Als je de lamp aandoet verdwijnen de vlekken langzaam uit de lak.

Mitsubishi dealer
Indien u vlekken ontdekt na de aflevering neem dan contact op met uw Mitsubishi dealer. Er zijn geen kosten aan het verwijderen van de vlekken verbonden.

Fivan-Auto Utrecht (officiële dealer)
Franciscusdreef 74
3565 AD Utrecht
030-2626292
allesopvierwielen@outlook.com

 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt