Mitsubishi Outlander PHEV’s met vlekken in lak

Er zijn een aantal nieuwe Mitsubishi Outlanders PHEV’s die vlekken in de lak hebben. De vlekken kunnen op de motorkap maar ook op de portieren zitten. De vlekken zijn over het algemeen niet al te groot. Als je vanuit een bepaalde hoek kijkt dan is het net alsof er (ruiten)vloeistof op de lak is gekomen.

Hoe komen de vlekken in de lak?
De vlekken zijn door vocht tussen de lak en de witte beschermfolie (zo komen de auto’s aan in Nederland) gekomen.

Wat is de oplossing van het lakprobleem?
De oplossing is eenvoudig. Zorg voor een warme lamp (die wordt vaak bij een schadebedrijf gebruikt) en plaats deze voor het bevlekte deel. Als je de lamp aandoet verdwijnen de vlekken langzaam uit de lak.

Mitsubishi dealer
Indien u vlekken ontdekt na de aflevering neem dan contact op met uw Mitsubishi dealer. Er zijn geen kosten aan het verwijderen van de vlekken verbonden.

Fivan-Auto Utrecht (officiële dealer)
Franciscusdreef 74
3565 AD Utrecht
030-2626292
allesopvierwielen@outlook.com

 

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...