Motorlampje auto brandt! Wat nu?

Ineens gaat het “Check Engine” (motor)lampje – meestal oranje - branden op je dashboard. Het gaat niet vanzelf uit. Het symbooltje lijkt op een uitlaatje of een kraantje.

Het motorlampje gaat na de start of tijdens het rijden branden en gaat zelden meer uit. Zelfs als je de motor uitzet en weer start gaat het lampje meteen weer branden. Het is verstandig om een afspraak te maken met de dealer voor het uitlezen van de storing.

Het lampje is gaan branden door verschillende oorzaken. Daarom is uitlezen noodzakelijk. Zolang de motor niet hikt, inhoudt of afslaat kunt u rustig naar de dealer rijden. Als de motor wel gek doet, zet de motor meteen uit en laat de auto wegslepen. 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt