Motorlampje auto brandt! Wat nu?

Ineens gaat het “Check Engine” (motor)lampje – meestal oranje - branden op je dashboard. Het gaat niet vanzelf uit. Het symbooltje lijkt op een uitlaatje of een kraantje.

Het motorlampje gaat na de start of tijdens het rijden branden en gaat zelden meer uit. Zelfs als je de motor uitzet en weer start gaat het lampje meteen weer branden. Het is verstandig om een afspraak te maken met de dealer voor het uitlezen van de storing.

Het lampje is gaan branden door verschillende oorzaken. Daarom is uitlezen noodzakelijk. Zolang de motor niet hikt, inhoudt of afslaat kunt u rustig naar de dealer rijden. Als de motor wel gek doet, zet de motor meteen uit en laat de auto wegslepen. 

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...