Nationale Oldtimerdag in Lelystad

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is een jaarlijks terugkerend evenement, en vond plaats op de derde zondag in juni (Vaderdag). Ieder jaar weten ruim 400 historische automobielen de weg naar Lelystad te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land.

De Nationale Oldtimerdag begon met een aantal regenbuien, maar in het begin van de middag brak gelukkig toch de zon door en werd het ineens weer een mooie dag. De blauwe lucht zorgde ook meteen voor meer toeschouwers op het terrein. De speciale auto’s waren een lust voor het oog en de muzikale omlijsting en curiosamarkt maakten de sfeer compleet.

Sfeer impressie: Bekijk filmpje... of een aantal foto's op: Op onze Facebook Pagina...

Gerelateerde berichten
21-06-2015: Nationale Oldtimerdag in Lelystad - Dichtbij.nl

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt