Nationale Oldtimerdag in Lelystad

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is een jaarlijks terugkerend evenement, en vond plaats op de derde zondag in juni (Vaderdag). Ieder jaar weten ruim 400 historische automobielen de weg naar Lelystad te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land.

De Nationale Oldtimerdag begon met een aantal regenbuien, maar in het begin van de middag brak gelukkig toch de zon door en werd het ineens weer een mooie dag. De blauwe lucht zorgde ook meteen voor meer toeschouwers op het terrein. De speciale auto’s waren een lust voor het oog en de muzikale omlijsting en curiosamarkt maakten de sfeer compleet.

Sfeer impressie: Bekijk filmpje... of een aantal foto's op: Op onze Facebook Pagina...

Gerelateerde berichten
21-06-2015: Nationale Oldtimerdag in Lelystad - Dichtbij.nl

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...