Nationale Oldtimerdag Lelystad 2017

Zondag 18 juni 2017 vindt weer de nationale Oldtimerdag plaats, de grootste oldtimermeeting in de Benelux met 400 historische automobielen gebouwd tussen 1900 en 1970.

De Nationale Oldtimerdag heeft van de FIVA de internationale status 'high standard' verkregen onder patronage van de Unesco. Het evenement legt ditmaal accenten op 115 jaar Cadillac, de vroege periode uit de automobielgeschiedenis 'Belle Epoque' (1890-1918) en op automobielen ontworpen door designer Virgil Exner.

Locatie:

Bataviaboulevard

8212 CB Lelystad

Website:

www.oldtimerdaglelystad.nl

Contact:

William van der Meulen

Tel. 0320-233014

williamvandermeulen@oldtimerdaglelystad.nl

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt