Nieuwe company car voor 'TV-Vader' Koos Postema

Amersfoort - De door velen als vader van de Nederlandse televisie betitelde Koos Postema, nam op 28 mei 1991 de sleuteltjes van zijn Mercedes-Benz 190D 2.5 in ontvangst.

Koos Postuma - Van Kooy Zeist - Steropmotorkap.nl  Als trouwe klant van Jan Hendriks van de vestiging Amersfoort, is Koos Postema zo onderhand een verstokte Mercedes-Benz rijder. "De vele kilometers die ik jaarlijks maak voor mijn televisie- en prestatie-werk wil ik graag afleggen in een veilige comfortabele wagen die heb ik in een Mercedes-Benz gevonden. Dat ik daarbij kies voor een dealer-bedrijf als Van Kooy spreekt voor zich. Dit bedrijf heeft dezelfde kwalitatieve uitstraling als het merk dat zij vertegenwoordigt en dat ervaar ik als zeer prettig."

Dat de keuze gevallen is op een company car verklaart Koos Postema als volgt: "Ik stap graag in een auto die al is ingereden, dat doe ik liever niet zelf. Maar ik wil natuurlijk ook een auto waar nog niet veel kilometers op staan en goede garantievoorwaarden. Dan is de keus niet moeilijk meer. Een company car verzekert echte kilometers en een jaar volledige fabrieksgarantie net als bij een nieuwe." [Foto: Jacco v.d. Bunt]

 

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com