Nieuwe company car voor 'TV-Vader' Koos Postema

Amersfoort - De door velen als vader van de Nederlandse televisie betitelde Koos Postema, nam op 28 mei 1991 de sleuteltjes van zijn Mercedes-Benz 190D 2.5 in ontvangst.

Koos Postuma - Van Kooy Zeist - Steropmotorkap.nl  Als trouwe klant van Jan Hendriks van de vestiging Amersfoort, is Koos Postema zo onderhand een verstokte Mercedes-Benz rijder. "De vele kilometers die ik jaarlijks maak voor mijn televisie- en prestatie-werk wil ik graag afleggen in een veilige comfortabele wagen die heb ik in een Mercedes-Benz gevonden. Dat ik daarbij kies voor een dealer-bedrijf als Van Kooy spreekt voor zich. Dit bedrijf heeft dezelfde kwalitatieve uitstraling als het merk dat zij vertegenwoordigt en dat ervaar ik als zeer prettig."

Dat de keuze gevallen is op een company car verklaart Koos Postema als volgt: "Ik stap graag in een auto die al is ingereden, dat doe ik liever niet zelf. Maar ik wil natuurlijk ook een auto waar nog niet veel kilometers op staan en goede garantievoorwaarden. Dan is de keus niet moeilijk meer. Een company car verzekert echte kilometers en een jaar volledige fabrieksgarantie net als bij een nieuwe." [Foto: Jacco v.d. Bunt]

 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt