Nieuwe Nissan Qashqai exclusief bij Koops Auto in Utrecht

De nieuwe Nissan Qashqai 2014 wordt geïntroduceerd met een tour door Nederland, en op woensdag 18 december is de nieuwe auto voor één dag exclusief te bewonderen bij Nissan Dealer Koops Auto in Utrecht. [Foto: Nissan promotie]

Nieuwe Nissan Qashqai: ruimer, lichter, zuiniger
De tweede generatie van de Nissan Qashqai is een feit en kan nu besteld worden bij ons! De nieuwe Nissan Qashqai wordt leverbaar vanaf februari 2014. De cross-over oogt van buiten nog meer als een sportieve SUV, maar is nu nog lichter en zuiniger. Gebaseerd op het Common Module Family Platform, levert Nissan een efficiënte cross-over af. De nieuwe Qashqai is 40 kg lichter dan zijn voorganger en behoudt bijna al zijn maten. De Nissan Qashqai zijn interieur is zelfs ruimer geworden, inclusief meer bagageruimte met wel 139 liter.

Nieuwe Nissan Qashqai 2014 motor: 20% bijtelling
De nieuwe Nissan Qashqai kan begin 2014 geleverd worden met zowel een benzine als diesel motor. U kunt bij ons de nieuwe Qashqai bestellen met een 115 pk en 190 Nm sterke 1,2 liter DIG-T turbo benzinemotor. Prefereert u de Nissan Qashqai 2014 met dieselmotor, dan kunt u kiezen uit de 1.5 dCi motor met 110 pk en een 1.6 dCi met 130 pk. De 110 pk sterke diesel verbruikt 3,8 l/100 km en heeft een uitstoot van 99 g/km. Eind 2014 komt daar ook nog de 1.6 DIG-T benzinemotor met 150 pk en 240 Nm bij. De Nissan Qashqai 2014 leasen is mogelijk met 20% bijtelling.

Nieuwe Nissan Qashqai 2014 veiligheid
De nieuwe Nissan Qashqai is ook veel veiliger dan zijn voorganger, dankzij de Nissan Safety Shield. Dit is een verzameling monitoren en radarsystemen die uw Nissan Qashqai 2014 aan de voor- en achterkant beschermen. Zo remt de nieuwe Nissan Qashqai automatisch af wanneer er een kop-staart botsing dreigt. Ook inparkeren wordt dankzij extra controle makkelijker dan ooit.

Ontdek de nieuwe Nissan Qashqai 2014 alléén op 18 december bij:

Koops Auto Utrecht
Franciscusdreef 74
3565 AD Utrecht
030-2626292
www.koops-auto.nl/vestigingen/utrecht/

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt