Nieuweautokopen.nl breidt uit met een nieuw kantoor in Breda!

Het grootste en meest professionele online platform voor nieuwe auto’s van Nederland, Nieuweautokopen.nl, breidt uit met een nieuw kantoor in Breda. De groei van het aantal medewerkers, een direct gevolg van het succes van het bedrijf, maakte uitbreiding van het aantal werkplekken noodzakelijk en de geschikte ruimte daarvoor vond oprichter Paul de Vries in Breda. Nieuweautokopen.nl heeft al een kantoor in Amsterdam.

Steeds meer autodealers kiezen ervoor hun leadopvolging en BDC (business development center) uit te besteden aan Nieuweautokopen.nl. Het callcenter in Breda garandeert snelle en adequate leadopvolging en zorgt gegarandeerd voor meer verkopen. De recente overname van Nieuweautokopen.nl door Marktplaats heeft ervoor gezorgd dat Nieuweautokopen.nl een prominente plaats heeft gekregen op de best bezochte autoverkoopsite van Nederland en het resultaat daarvan is voor de medewerkers van het bedrijf dagelijks merkbaar.

Groei
 van onze Outbound BDC Services
Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl, is trots op de nieuwe kantoorruimte: "Ons nieuwe kantoor ademt in alles de sfeer van Nieuweautokopen.nl. Modern, informeel en transparant. Geen werkplekken achter glas of in kleine kamertjes, maar gewoon een grote ruimte waar alle medewerkers elkaar in de ogen kunnen kijken. Het stukje Brabantse gezelligheid uit Breda wil ik bovendien graag vertalen naar de werkvloer, zodat onze klanten dat ook meekrijgen. Want ook dat is Nieuweautokopen.nl. Het kopen van een auto moet een leuke, ontspannende bezigheid zijn en daarbij hoort een informeel, maar professioneel team dat werkt vanuit een inspirerende omgeving."

Het team van Nieuweautokopen.nl in Breda gaat zich dagelijks bezighouden met de leadopvolging voor autodealers. In Amsterdam blijven de marketingafdeling en dealersales gevestigd.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt