Nissan bedrijfswagens Utrecht – Officiële dealer Arend Auto

Nissan biedt een complete reeks bedrijfswagens, speciaal voor het transport van goederen of personen.

NISSAN PRIMASTAR: RUIM EN AAN TE PASSEN AAN UW WENSEN
Verkrijgbaar als gesloten bestelwagen met enkel of dubbelcabine of minibus. Laadruimte variërend van 5,0 tot 8,3 m3. Tevens zijn er verschillende ombouw mogelijkheden om de bedrijfswagen aan te passen voor het gebruik dat het beste past bij uw bedrijf.

NISSAN NV200: FUNCTIONALITEIT KRIJGT DE RUIMTE
Met de introductie van de NV200 breidt Nissan het aanbod lichte bedrijfsauto’s uit. Kenmerkend voor deze nieuwe generatie is de mix tussen personenautotechniek en bedrijfsautofunctionaliteit. Als bestelauto combineert de Nissan NV200 het karakter van een robuust werkpaard met het rijcomfort van een personenauto. De NV200 biedt een laadvolume van 4,2 m3, twee schuifdeuren en een hoog comfortniveau. De laadruimte van de NV200 is twee meter lang, ruim voldoende om twee Euro-pallets te kunnen vervoeren. De twee schuifdeuren en dubbele deuren achter maken de laadruimte optimaal bereikbaar.

NISSAN NV400: LAGE GEBRUIKSKOSTEN EN KLAAR VOOR ELKE KLUS
De NV400 is meer dan alleen een opvolger van de Nissan Interstar. In feite gaat het om een grotere en veel veelzijdiger range van modellen voor verschillende gewichtsklassen (GVW) van 2,8 tot en met 4,5 ton. Er zijn voorwiel- en achterwiel aangedreven varianten, drie verschillende wielbases, vier verschillende lengten en drie hoogtematen. Het laadvolume reikt van 8 tot en met 17 kubieke meter. Bij de ontwikkeling is sterk gefocust op gebruiksgemak, comfort en functionaliteit, plus lage gebruikskosten. U kunt kiezen uit gesloten bestelbussen, combi's en chassiscabineversies als basis voor bijvoorbeeld een opbouw met koelunits, kipper of een volumineuze dichte laadbak.

Wilt u een gedegen advies voor aanschaf van uw Nissan bedrijfswagen? Voor meer informatie en of vragen over het onderhoud van uw Nissan Kubistar, NV200,

Primastar, Pick Up, Pathfinder, Terrano, Patrol, Atleon of Cabstar kunt u altijd contact opnemen via www.arendautonissan.nl. Arend Nissan heeft vestigingen in Utrecht en Amersfoort.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt