Nissan en Fiat dealer Utrecht zijn Tweede Paasdag geopend - 2015

Nissan en Fiat dealer Utrecht zijn Tweede Paasdag geopend - 2015

Arend en Vireo in Utrecht organiseren op Tweede Paasdag een paasshow. Maandag 6 april zijn de deuren geopend vanaf 10.00 uur.

Tweede Paasdag bent u  van harte welkom vanaf 10.00 uur bij Arend en Vireo Auto in Utrecht De twee dealers aan de Franciscusdreef 74 hebben de merken  Nissan, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, en Mitsubishi. Beide dealers organiseren op maandag 6 april een paasshow, met heel veel mooie occasions en nieuwe auto's in de showrooms.

Het bedrijf bestaat uit twee vestigingen in Utrecht. Vireo Auto is officieel dealer van Fiat Alfa Romeo, Jeep, Lancia en Mitsubishi en Arend Auto is officieel dealer van Nissan. Bij beide dealers vind je een ruim aanbod van nieuwe auto’s en occasions van alle merken in elke prijsklasse. Arend- en Vireo Auto bieden een compleet pakket aan automotive diensten en producten.

Arend Auto 030-2626292
Vireo Auto 030-2624044
Franciscusdreef 74
3565 AD Utrecht

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com