Omzet in de werkplaats krimpt nog steeds

De totale omzet van autobedrijven uit onderhoud en reparaties daalde in het afgelopen jaar met 5,9 procent tot 3,2 miljard euro. Ook het aantal onderhoudsmomenten nam af. Dat blijkt uit Bovag-RAI Aftersales Monitor 2014.

Het aantal onderhoudsmomenten daalde ten opzichte van 2013 met 4,5 procent tot 13,4 miljoen. Gemiddeld werd een auto vorig jaar 2,0 keer onderhouden of gerepareerd (inclusief aparte bandenwissel, losse APK, schadeherstel etc.) tegen 2,1 keer in 2013 en 2012.

Onderzoeksbureau GfK analyseerde in opdracht van Bovag en RAI Vereniging 8.542 onderhoudsmomenten van 4.226 auto’s.

Volgens beide brancheverenigingen komt de terugloop mede door de lagere apk-frequentie voor jonge benzineauto’s, grotere onderhoudsintervallen en hogere technische betrouwbaarheid.

Bron: Automotive -Online

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt