Open Werkplaatsdagen bij Fred Janssen Autogroep

Huizen - Zaterdag 5 november aanstaande organiseert Fred Janssen Autogroep de 'Nationale Opel Testdag' met aansluitend de Open Werkplaatsdagen. U bent uiteraard van harte welkom.

Fred Janssen Autogroep gooit de werkplaats open! Tijdens de Open Werkplaatsdagen kunt u van 5 t/m 18 november meekijken met onze monteurs tijdens het onderhoud aan uw eigen auto. Niet wachten, maar echt meekijken. Bijvoorbeeld als uw Opel APK gekeurd wordt of een gratis 18 punten wintercheck krijgt.

€50 korting op onderhoud of reparatie
Als myOpel lid profiteert u van extra voordeel. Ter ere van de Open Werkplaatsdagen trakteren we op maar liefst €50 korting op onderhoud of reparatie bij de Opel dealer.

Nog geen myOpel lid? Geen probleem! Registreer u dan eenvoudig bij uw Opel dealer of op myOpel.nl. De kortingsvoucher is vanaf 29 oktober t/m 19 november te downloaden op MyOpel (onder ‘Ledenvoordeel’) en te verzilveren t/m 31 januari 2017.

Fred Janssen heeft vestigingen in Huizen, Naarden en Hilversum. 
www.fred-janssen-autos.nl/open-werkplaatsdagen/

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt