Open Werkplaatsdagen bij Fred Janssen Autogroep

Huizen - Zaterdag 5 november aanstaande organiseert Fred Janssen Autogroep de 'Nationale Opel Testdag' met aansluitend de Open Werkplaatsdagen. U bent uiteraard van harte welkom.

Fred Janssen Autogroep gooit de werkplaats open! Tijdens de Open Werkplaatsdagen kunt u van 5 t/m 18 november meekijken met onze monteurs tijdens het onderhoud aan uw eigen auto. Niet wachten, maar echt meekijken. Bijvoorbeeld als uw Opel APK gekeurd wordt of een gratis 18 punten wintercheck krijgt.

€50 korting op onderhoud of reparatie
Als myOpel lid profiteert u van extra voordeel. Ter ere van de Open Werkplaatsdagen trakteren we op maar liefst €50 korting op onderhoud of reparatie bij de Opel dealer.

Nog geen myOpel lid? Geen probleem! Registreer u dan eenvoudig bij uw Opel dealer of op myOpel.nl. De kortingsvoucher is vanaf 29 oktober t/m 19 november te downloaden op MyOpel (onder ‘Ledenvoordeel’) en te verzilveren t/m 31 januari 2017.

Fred Janssen heeft vestigingen in Huizen, Naarden en Hilversum. 
www.fred-janssen-autos.nl/open-werkplaatsdagen/

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...