Paasraces op het circuit Zandvoort

De eerste autoraces zijn weer achter de rug op het circuit van Zandvoort.

De toegang was gratis en om je auto parkeren betaalde je € 6. Bij aankomst was het wel heel rustig. We konden achter de hoofdtribune parkeren, dat heb ik niet vaak meegemaakt. Het terrein, nadat je de brug onder bent doorgelopen, was vrij behoorlijk leeg. Geen activiteit van marktkraampjes op iets dergelijke. Wel een frietkraam. Die deed goede zaken omdat het best koud was en er veel wind stond.

De autoraces waren leuk om te zien. Vooral leuk om te zien hoe oud collega Tim Medenblik (in de BMW E30) het goed deed op het circuit. In zijn race werd hij uiteindelijk 4e. Er reden ook SLK’s mee, mijn favoriete auto. Helaas waren de meeste BMW’s sneller. Foto's...

 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt