PERA inclusief Europa dekking en woonplaatsservice of ANWB?

De PERA hulp is van Nissan en geldig in het buiten- en binnenland en eigen woonplaats. De uitgebreide pechhulp (24-uurs) service is gratis en is uitsluitend voor Nissan rijders; op voorwaarde dat zij minimaal één keer per jaar een kleine- of grote beurt laten uitvoeren.  

Bij de Nissan pechhulp komt een chauffeur met een oprijwagen die een kleine reparatie (accu leeg en opstarten, lekke band wisselen met reserve) ter plekke uitvoert en indien het niet anders kan de auto optakelt en naar de dichtbij zijnde Nissan dealer brengt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Bij de ANWB komt een monteur die de auto probeert te (nood)repareren zodat u verder kunt rijden, het lidmaatschap is niet gratis.

Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar dat geldt eigenlijk voor elke verzekering.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...