PERA inclusief Europa dekking en woonplaatsservice of ANWB?

De PERA hulp is van Nissan en geldig in het buiten- en binnenland en eigen woonplaats. De uitgebreide pechhulp (24-uurs) service is gratis en is uitsluitend voor Nissan rijders; op voorwaarde dat zij minimaal één keer per jaar een kleine- of grote beurt laten uitvoeren.  

Bij de Nissan pechhulp komt een chauffeur met een oprijwagen die een kleine reparatie (accu leeg en opstarten, lekke band wisselen met reserve) ter plekke uitvoert en indien het niet anders kan de auto optakelt en naar de dichtbij zijnde Nissan dealer brengt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Bij de ANWB komt een monteur die de auto probeert te (nood)repareren zodat u verder kunt rijden, het lidmaatschap is niet gratis.

Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar dat geldt eigenlijk voor elke verzekering.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt