Personeelsblad Kooy-Koppel

Internet bestond nog niet, hoe hou je dan alle collega's op de hoogte? Met een professioneel personeelsblad Kooy-Koppel genaamd.

Het Van Kooy personeelsblaadje staat weer vol met allemaal nieuwtjes over ons bedrijf. De Van Kooy historie en niet te vergeten de activiteiten van personeelsvereniging 'De Binnenband'. Op de achterzijde staat altijd de personalia met het: ja-woord, geboortes, nieuwe mensen en geslaagden en zieken. Er is ook altijd ruimte voor de hobby's en sporten van personeelsleden. De directie schrijft ook regelmatig een stukje over de te varen koers.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt