Personeelsblad Kooy-Koppel

Internet bestond nog niet, hoe hou je dan alle collega's op de hoogte? Met een professioneel personeelsblad Kooy-Koppel genaamd.

Het Van Kooy personeelsblaadje staat weer vol met allemaal nieuwtjes over ons bedrijf. De Van Kooy historie en niet te vergeten de activiteiten van personeelsvereniging 'De Binnenband'. Op de achterzijde staat altijd de personalia met het: ja-woord, geboortes, nieuwe mensen en geslaagden en zieken. Er is ook altijd ruimte voor de hobby's en sporten van personeelsleden. De directie schrijft ook regelmatig een stukje over de te varen koers.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...