Pordon opent Mercedes-Benz vestiging op de Autoboulevard in Utrecht

Sinds 1985 bestaat Autocentrum Pordon Mercedes-Benz personenwagens aan de Franciscusweg in Utrecht. Iedere dag staan er gemotiveerde medewerkers klaar om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Autocentrum Pordon wil de klanten het echt naar de zin maken. In de showroom is een aangepaste muziekje te horen, want met het sfeertje willen wij dat elke klant zich thuis voelt.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt