Reclamespotje voor Cosmo Trucks

MiniatuurService adviseur Gilbert Vogt kruipt in de huid van vrachtwagenchauffeur. Gilbert voel zich behoorlijk vereerd omdat hij de hoofdrol mag spelen in een reclamespotje bij de Cosmo Trucks.

Begin december namen we in twee draaidagen het reclamespotje op in Utrecht en Bunschoten.
De parodie is in opdracht van Cosmo Trucks gemaakt met een knipoog naar de Volvo commercial 'The Epic Split Jean-Claude Van Damme', Volkswagen reclame 'Dog impressed by Volkswagen' en MAGIC BODY CONTROL TV spotje "Chicken". Bekijk tv-spotje...  

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt