Resterende levensduur olie van 100 naar 5% - Opel – NIET ZOMAAR OLIE BIJVULLEN!!!

Service-interval met resterende levensduur van motorolie. De service-interval is gebaseerd op diverse parameters afhankelijk van het gebruik. Het service-display meldt wanneer de motorolie moet worden ververst.

De resterende levensduur van de olie wordt weergegeven in het dashboard. Selecteer het MENU door op de richtingaanwijzer drukken. Draai aan het stelwiel om de pagina Resterende levensduurolie te selecteren. De resterende levensduur van de olie wordt aangeduid in %.

Volgende onderhoudsbeurt
Wanneer het systeem heeft berekend dat de gebruiksduur van de motorolie is verstreken, verschijnt Motoroliespoedig verversen in het dashboard. Laat de motorolie en het oliefilter binnen een week of 500 km door een werkplaats vervangen (wat het eerst voorkomt).

Wat te doen?
Controleer oliepeil en ga niet zomaar olie bijvullen. De meting wordt namelijk aangegeven in levensduur (lees: kwaliteit), en zegt niets over de hoeveelheid olie die in de motor zit. 

Gerelateerde berichten
21-12-2016: Spoedig motorolie verversen

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt