Ruud van der Linden levert auto's met het stuur rechts

Ruud van der Linden (verkoper) is een markant persoon binnen Autocentrum Pordon. Ruud van der Linden Autocentrum Pordon Utrecht.

Hij is met zijn manier van doen een beetje de Gert-Jan Dröge van Pordon. Binnen het autobedrijf richt hij zich op export-auto’s (stuur rechts) voor Engeland. Hij zit uren met klanten aan de telefoon om hun nieuwe auto door te nemen. De klanten komen voor de aflevering van de auto een of twee dagen over. Daarna rijden met hun nieuwe aanwinst zo de boot op.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt