Update: Season Drive organiseert tourtocht voor autoliefhebbers op 14 juni 2015 - met Foto's

Season Drive organiseert op zondag 14 juni om 10.00 uur weer een nieuwe tourtocht.  De start is bij Stern Auto aan de Galileistraat 15, 3902HR in Veenendaal.

De organisatie belooft weer een leuke toertocht te hebben uitgezet. Een heuse mooie dag voor alle autoliefhebbers.

Season Drive is een non-profit organisatie die tourtochten organiseert voor autoliefhebbers. Wij organiseren ritten door verschillende landschappen voor alle soorten auto’s. Door iedereen toe te laten hopen wij een breed scala aan auto’s bij elkaar te krijgen en hierdoor mooie herinneringen te creëren voor auto-eigenaren en onszelf.
 
Na een uur inlooptijd gaat iedereen de route rijden. De rit is voorzien van een lunch locatie. Deze is voor eigen kosten, echter is de rit gratis! Om mee te rijden is inschrijven noodzakelijk.

Bekijk hier de foto's van het evenement op zondag 14 juni 2015.

Gerelateerde berichten
14-06-2015: Season Drive - NUfoto.nl
15-06-2015: Season Drive bericht in Dichtbij.nl met foto's

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt