Update: Season Drive organiseert tourtocht voor autoliefhebbers op 14 juni 2015 - met Foto's

Season Drive organiseert op zondag 14 juni om 10.00 uur weer een nieuwe tourtocht.  De start is bij Stern Auto aan de Galileistraat 15, 3902HR in Veenendaal.

De organisatie belooft weer een leuke toertocht te hebben uitgezet. Een heuse mooie dag voor alle autoliefhebbers.

Season Drive is een non-profit organisatie die tourtochten organiseert voor autoliefhebbers. Wij organiseren ritten door verschillende landschappen voor alle soorten auto’s. Door iedereen toe te laten hopen wij een breed scala aan auto’s bij elkaar te krijgen en hierdoor mooie herinneringen te creëren voor auto-eigenaren en onszelf.
 
Na een uur inlooptijd gaat iedereen de route rijden. De rit is voorzien van een lunch locatie. Deze is voor eigen kosten, echter is de rit gratis! Om mee te rijden is inschrijven noodzakelijk.

Bekijk hier de foto's van het evenement op zondag 14 juni 2015.

Gerelateerde berichten
14-06-2015: Season Drive - NUfoto.nl
15-06-2015: Season Drive bericht in Dichtbij.nl met foto's

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...