START OF THE SEASON DRIVE ’16 - Toertocht voor echte autoliefhebbers

Zondag 3 april gaat er weer een nieuwe Season Drive plaatsvinden.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze Start of the Season Drive ’16. De tourtocht zal starten in Utrecht bij Munstad Audi, officieel Audi Sport dealer, gevestigd op Landzigt 8. Hier zal de koffie voor u klaar staan. Vanuit hier zal de route richting het zuiden gaan.

Om 10.00 uur verzamelen we bij Muntstad Audi waarna we om 11.00 uur de route zullen rijden. Zoals bij onze vorige evenementen hebben wij een bijzondere lunchlocatie geregeld waar een overheerlijk buffet voor u klaar zal staan. De lunchlocatie zal tijdens deze editie halverwege de route liggen zodat u niet te lang aan één stuk zult rijden.

De kosten voor de Start of the Season Drive ’16 zijn:
-Volledig verzorgd lunchbuffet op een exclusieve locatie: € 20,00
-Deelname kosten per equipe: € 5,00

Ga voor inschrijving en extra informatie naar de website: https://www.seasondrive.nl/start-of-the-season-drive-2016/

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt