START OF THE SEASON DRIVE ’16 - Toertocht voor echte autoliefhebbers

Zondag 3 april gaat er weer een nieuwe Season Drive plaatsvinden.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze Start of the Season Drive ’16. De tourtocht zal starten in Utrecht bij Munstad Audi, officieel Audi Sport dealer, gevestigd op Landzigt 8. Hier zal de koffie voor u klaar staan. Vanuit hier zal de route richting het zuiden gaan.

Om 10.00 uur verzamelen we bij Muntstad Audi waarna we om 11.00 uur de route zullen rijden. Zoals bij onze vorige evenementen hebben wij een bijzondere lunchlocatie geregeld waar een overheerlijk buffet voor u klaar zal staan. De lunchlocatie zal tijdens deze editie halverwege de route liggen zodat u niet te lang aan één stuk zult rijden.

De kosten voor de Start of the Season Drive ’16 zijn:
-Volledig verzorgd lunchbuffet op een exclusieve locatie: € 20,00
-Deelname kosten per equipe: € 5,00

Ga voor inschrijving en extra informatie naar de website: https://www.seasondrive.nl/start-of-the-season-drive-2016/

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...