Stern Groep maakt doorstart met delen van Koops Furness

Stern Groep, beursgenoteerde automotive groep, maakt bekend met de curator en enkele auto-importeurs overeenstemming te hebben bereikt over de doorstart van 2 van de 5 vestigingen van Koops Furness in midden Nederland. Ook is overeenstemming bereikt over de koop van alle met de 5 Koops Furness vestigingen verbonden activa. De Autoriteit Consument & Markt heeft op 29 september ontheffing verleend voor deze transactie en doorstart.

Arend en Nissan Arend Motors wordt aangesteld als Nissan dealer voor het bewerkingsgebied midden Nederland en zal worden toegevoegd aan Arend Auto, dat de merken Renault en Dacia vertegenwoordigt in de regio Amsterdam en de regio Eindhoven/Den Bosch. De doorstart zal geschieden vanuit de huidige Koops Furness vestigingen in Utrecht-Noord en Amersfoort. Het voornemen is binnen enkele maanden het Nissan dealerschap te verhuizen naar andere locaties in Utrecht en Amersfoort, waar het merk Nissan op stand-alone basis kan worden gepresenteerd.

Vireo en Fiat Vireo Auto, dat alle aan Fiat gerelateerde merken vertegenwoordigt op meerdere locaties in Noord-Holland en Utrecht, is met de importeur overeengekomen dat het gehele bewerkingsgebied midden Nederland wordt toegekend aan Vireo Auto. In midden Nederland heeft Vireo Auto al vestigingen in Bussum, Houten en Amersfoort. Koops Furness had vestigingen in Nieuwegein, Huizen, Amersfoort, Utrecht-Noord en Zeist, waarvan Utrecht-Noord en Amersfoort worden doorgestart. Binnen 1 jaar na doorstart zal Vireo Auto met maximaal 4 vestigingen (Bussum, Utrecht, Houten en Amersfoort) met alle aan Fiat gerelateerde merken het gehele bewerkingsgebied bedienen. Met het creëren van een compacte en effectieve organisatie wordt een forse kostenslag gerealiseerd in midden Nederland.

Stern en Mitsubishi Met de importeur is overeengekomen dat Stern ook het merk Mitsubishi zal gaan vertegenwoordigen in midden Nederland. De doorstart vindt plaats vanuit de Koops Furness locaties in Utrecht-Noord en Amersfoort. De toekomstige locatie van deze dealerschappen en de plaats in de Stern organisatie zijn nog onderwerp van nader overleg. Bron: Stern

Amsterdam, 1 oktober 2014

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt