Taak en meerwaarde van een KCC/BDC medewerker autobedrijf/autodealer

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan is het van belang om de kennis met elkaar te delen zodat iedereen op de hoogte is. Dan ontstaat ook meteen de meerwaarde van KCC/BDC medewerker.

Bij het Klanten Contact Centrum komt de telefoon binnen. De meeste gesprekken die binnen komen zijn werkplaats gerelateerd. Het is daarom van belang dat de medewerker kennis heeft van een auto. 

Klanten die bellen met pech onderweg hebben, in alle redelijkheid qua afstand *, recht om de auto naar ons bedrijf te laten slepen. Deze informatie is vaak bij de klant niet bekend. Het is daarom de taak en meerwaarde van de KCC/BDC medewerker om de klant te informeren over deze service.

De klant krijgt van de ANWB vervangend vervoer mee na werktijd (17.00 uur) * 1. Dat mag de medewerker gerust tegen de klant zeggen. Het is een afspraak tussen de importeur en de ANWB, de klant heeft hier dus recht op.

Voorbeeld: Klant heeft pech met de auto in Soest. Normaal zou de auto naar Soest of Amersfoort gaan, maar de klant kan wel bij de ANWB-man aangeven “Ik wil naar mijn eigen dealer in Naarden”.

* +/- 50 kilometer
* 1 De auto kan niet binnen twee uur worden gerepareerd.     

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com