Taak en meerwaarde van een KCC/BDC medewerker autobedrijf/autodealer

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan is het van belang om de kennis met elkaar te delen zodat iedereen op de hoogte is. Dan ontstaat ook meteen de meerwaarde van KCC/BDC medewerker.

Bij het Klanten Contact Centrum komt de telefoon binnen. De meeste gesprekken die binnen komen zijn werkplaats gerelateerd. Het is daarom van belang dat de medewerker kennis heeft van een auto. 

Klanten die bellen met pech onderweg hebben, in alle redelijkheid qua afstand *, recht om de auto naar ons bedrijf te laten slepen. Deze informatie is vaak bij de klant niet bekend. Het is daarom de taak en meerwaarde van de KCC/BDC medewerker om de klant te informeren over deze service.

De klant krijgt van de ANWB vervangend vervoer mee na werktijd (17.00 uur) * 1. Dat mag de medewerker gerust tegen de klant zeggen. Het is een afspraak tussen de importeur en de ANWB, de klant heeft hier dus recht op.

Voorbeeld: Klant heeft pech met de auto in Soest. Normaal zou de auto naar Soest of Amersfoort gaan, maar de klant kan wel bij de ANWB-man aangeven “Ik wil naar mijn eigen dealer in Naarden”.

* +/- 50 kilometer
* 1 De auto kan niet binnen twee uur worden gerepareerd.     

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt