Terugroepactie PP031 Bestuurders airbag Nissan Micra (K13) 2015

Er bestaat een mogelijkheid dat bij activering van de bestuurdersairbag de behuizing in delen kan loskomen. Dat betekent dat bij een botsing er meer dan alleen een opblaaszaak naar voren kan komen.

Nissan Nederland heeft de Nissan Micra-rijders inmiddels schriftelijk op 24 april 2015 benaderd. De modificatie kan alleen bij de officiële Nissan worden uitgevoerd.  

De Nissan dealer moet de opstaande terugroepactie (fabrieksactie) in het garantiesysteem van de importeur verifiëren. Komt de openstaande actie niet voor, dan hoeft de klant ook niet bij de dealer te komen. Het systeem van de Nissan importeur is leidend.

Het lijkt er dus op dat de brieven per abuis naar de klanten zijn verstuurd.  Nissan Nederland komt zo snel mogelijk met een nieuwe brief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Nissan dealer.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...