Terugroepactie PP031 Bestuurders airbag Nissan Micra (K13) 2015

Er bestaat een mogelijkheid dat bij activering van de bestuurdersairbag de behuizing in delen kan loskomen. Dat betekent dat bij een botsing er meer dan alleen een opblaaszaak naar voren kan komen.

Nissan Nederland heeft de Nissan Micra-rijders inmiddels schriftelijk op 24 april 2015 benaderd. De modificatie kan alleen bij de officiële Nissan worden uitgevoerd.  

De Nissan dealer moet de opstaande terugroepactie (fabrieksactie) in het garantiesysteem van de importeur verifiëren. Komt de openstaande actie niet voor, dan hoeft de klant ook niet bij de dealer te komen. Het systeem van de Nissan importeur is leidend.

Het lijkt er dus op dat de brieven per abuis naar de klanten zijn verstuurd.  Nissan Nederland komt zo snel mogelijk met een nieuwe brief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Nissan dealer.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com