Terugroepactie PP031 Bestuurders airbag Nissan Micra (K13) 2015

Er bestaat een mogelijkheid dat bij activering van de bestuurdersairbag de behuizing in delen kan loskomen. Dat betekent dat bij een botsing er meer dan alleen een opblaaszaak naar voren kan komen.

Nissan Nederland heeft de Nissan Micra-rijders inmiddels schriftelijk op 24 april 2015 benaderd. De modificatie kan alleen bij de officiële Nissan worden uitgevoerd.  

De Nissan dealer moet de opstaande terugroepactie (fabrieksactie) in het garantiesysteem van de importeur verifiëren. Komt de openstaande actie niet voor, dan hoeft de klant ook niet bij de dealer te komen. Het systeem van de Nissan importeur is leidend.

Het lijkt er dus op dat de brieven per abuis naar de klanten zijn verstuurd.  Nissan Nederland komt zo snel mogelijk met een nieuwe brief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Nissan dealer.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt