Toni Boltini wordt 'gewoon' weer vader

Naarden - Toni Boltini heeft zijn Mercedes Benz in onderhoud bij Van Kooy Bussum. We halen en brengen de auto regelmatig in Oud Valkeveen op, waar hij woont.

Toni Boltini rijdt een witte Mercedes Benz 124 type uit de 200-300 serie T-uitvoering (station). Ooit was hij beroemd, befaamd en berucht circusdirecteur. Hij werd bejubeld en vergruisd. Nu is hij vooral vader. Getemd door een kind van anderhalf Angelo. In de voorbije jaren leefde Boltini slechts voor één droom; Het circus. Nu luistert hij naar de namen Pammy en Angelo. Plus Josette en Antoinette. De dochters uit zijn eerste huwelijk. Ze wonen met elkaar op het ontspanningspark Oud Valkeveen in Naarden. Ook zijn ex-vrouw Dicky woon op het terrein.

"Het laat me niet los", verontschuldigt hij na een kort ogenblik van indringende stilte. "Menselijkerwijs gesproken zal ik hem niet kunnen opvoeden en ook niet bijbrengen wat ik zelf heb geleerd. Daarom investeer ik nu zoveel in dat kereltje. We zijn met 'm naar Disneyworld geweest en hebben een cruise met hem gemaakt. Pammy heeft alles op video vastgelegd: 'Kijk, daar sta ik. Samen met mijn vader'...".

 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt