Toni Boltini wordt 'gewoon' weer vader

Naarden - Toni Boltini heeft zijn Mercedes Benz in onderhoud bij Van Kooy Bussum. We halen en brengen de auto regelmatig in Oud Valkeveen op, waar hij woont.

Toni Boltini rijdt een witte Mercedes Benz 124 type uit de 200-300 serie T-uitvoering (station). Ooit was hij beroemd, befaamd en berucht circusdirecteur. Hij werd bejubeld en vergruisd. Nu is hij vooral vader. Getemd door een kind van anderhalf Angelo. In de voorbije jaren leefde Boltini slechts voor één droom; Het circus. Nu luistert hij naar de namen Pammy en Angelo. Plus Josette en Antoinette. De dochters uit zijn eerste huwelijk. Ze wonen met elkaar op het ontspanningspark Oud Valkeveen in Naarden. Ook zijn ex-vrouw Dicky woon op het terrein.

"Het laat me niet los", verontschuldigt hij na een kort ogenblik van indringende stilte. "Menselijkerwijs gesproken zal ik hem niet kunnen opvoeden en ook niet bijbrengen wat ik zelf heb geleerd. Daarom investeer ik nu zoveel in dat kereltje. We zijn met 'm naar Disneyworld geweest en hebben een cruise met hem gemaakt. Pammy heeft alles op video vastgelegd: 'Kijk, daar sta ik. Samen met mijn vader'...".

 

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com