Tros Radar - De Warme douche voor Van Kooy Bussum

Een stel is op weg naar een bruiloft. De haren zitten piekfijn, de kleren zijn netjes gestreken en het kado is mooi ingepakt. Dan begeeft de auto het. Wat nu?

Een stel is op weg naar een bruiloft. De haren zitten piekfijn, de kleren zijn netjes gestreken en het kado is mooi ingepakt. Dan begeeft de auto het. Wat nu?

Ze besluitende ANWB niet te bellen, omdat de tijd dringt, maar ze bellen direct naar hun autodealer. Binnen een kwartier komt de autodealer met de bus van de autopechdienst en een andere auto aanrijden. De spullen worden snel in deze andere auto gegooid en het stel spoedt zich naar de bruiloft. Daar komen ze gelukkig nog net op tijd aan. Voor deze uitstekende, maar vooral snelle, service krijgt Autobedrijf Van Kooy uit Bussum een warme douche.

 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt