Tweede International Amsterdam Motor show 2019 (foto’s)

Tweede International Amsterdam Motor show 2019 [Foto's]

Een foto-impressie van de tweede International Amsterdam Motor Show! Een spectaculaire autoshow van 3 t/m 7 april met een unieke mix aan droomauto’s. IAMS 2019 is een show die zijn gelijke niet kent. De IAMS 2019 vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 en 3 maar ook met hal 7 (Amstelhal) en met hal 8 (Parkhal) op totaal meer dan 50.000 m2!

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt