Utrecht - Gezocht: Bijzondere verhalen van mensen en hun auto’s

Wij zijn op zoek naar mensen die iets bijzonders met hun auto hebben en hierover graag iets willen vertellen. Het doel is om de verhalen te bundelen en in boekvorm uit te geven. De naam van het boek: Mijn Passie voor Auto’s.

Het mag een verhaal zijn die naar ons kan worden toegestuurd. Het kan ook zijn dat wij een interview met u afnemen. U kunt eigen (vakantie)foto’s met uw auto insturen, maar het kan ook zijn dat we foto’s op locatie gaan maken.

Indien u verhaal in het boek wordt geplaatst, dan ontvangt u een gratis exemplaar. De opbrengst van het boek is voor een goed doel, welke we in de loop van de tijd nog zullen bepalen. Alle mensen die hebben meegewerkt worden voor een boekpresentatie uitgenodigd.

Een aantal verhalen komen ook in de rubriek “Auto” van  www.dichtbij.nl, onderdeel van De Telegraaf.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt