Utrecht - Gezocht: Bijzondere verhalen van mensen en hun auto’s

Wij zijn op zoek naar mensen die iets bijzonders met hun auto hebben en hierover graag iets willen vertellen. Het doel is om de verhalen te bundelen en in boekvorm uit te geven. De naam van het boek: Mijn Passie voor Auto’s.

Het mag een verhaal zijn die naar ons kan worden toegestuurd. Het kan ook zijn dat wij een interview met u afnemen. U kunt eigen (vakantie)foto’s met uw auto insturen, maar het kan ook zijn dat we foto’s op locatie gaan maken.

Indien u verhaal in het boek wordt geplaatst, dan ontvangt u een gratis exemplaar. De opbrengst van het boek is voor een goed doel, welke we in de loop van de tijd nog zullen bepalen. Alle mensen die hebben meegewerkt worden voor een boekpresentatie uitgenodigd.

Een aantal verhalen komen ook in de rubriek “Auto” van  www.dichtbij.nl, onderdeel van De Telegraaf.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com