Utrecht - Gezocht: Bijzondere verhalen van mensen en hun auto’s

Wij zijn op zoek naar mensen die iets bijzonders met hun auto hebben en hierover graag iets willen vertellen. Het doel is om de verhalen te bundelen en in boekvorm uit te geven. De naam van het boek: Mijn Passie voor Auto’s.

Het mag een verhaal zijn die naar ons kan worden toegestuurd. Het kan ook zijn dat wij een interview met u afnemen. U kunt eigen (vakantie)foto’s met uw auto insturen, maar het kan ook zijn dat we foto’s op locatie gaan maken.

Indien u verhaal in het boek wordt geplaatst, dan ontvangt u een gratis exemplaar. De opbrengst van het boek is voor een goed doel, welke we in de loop van de tijd nog zullen bepalen. Alle mensen die hebben meegewerkt worden voor een boekpresentatie uitgenodigd.

Een aantal verhalen komen ook in de rubriek “Auto” van  www.dichtbij.nl, onderdeel van De Telegraaf.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...