Van Poelgeest, dé BMW- & MINI dealer voor de regio Gooi en Eemland, breidt uit

Naarden - Medio 2017 opent Van Poelgeest de deuren van het nieuwe BMW Premium Selection Center aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden: een nieuwe activiteit in een nieuw pand! Het Premium Selection Center biedt ruimte aan een uniek groot aantal Premium Selection modellen.

Van Poelgeest is een sterke en klantgerichte BMW- en MINI dealer met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Heemstede, Hilversum, Naarden aan de Energiestraat51 en Noordwijk. De organisatie telt ruim 250 enthousiaste medewerkers en heeft de afgelopen jaren op verschillende terreinen een sterke groei doorgemaakt. Van Poelgeest dankt haar sterke reputatie aan het koesteren van duurzame relaties en flexibele dienstverlening met behoud van kwaliteit. De bedrijfscultuur is te typeren als open, jong, resultaat- en kwaliteitsgericht, vernieuwend en informeel.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com