Van Poelgeest, dé BMW- & MINI dealer voor de regio Gooi en Eemland, breidt uit

Naarden - Medio 2017 opent Van Poelgeest de deuren van het nieuwe BMW Premium Selection Center aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden: een nieuwe activiteit in een nieuw pand! Het Premium Selection Center biedt ruimte aan een uniek groot aantal Premium Selection modellen.

Van Poelgeest is een sterke en klantgerichte BMW- en MINI dealer met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Heemstede, Hilversum, Naarden aan de Energiestraat51 en Noordwijk. De organisatie telt ruim 250 enthousiaste medewerkers en heeft de afgelopen jaren op verschillende terreinen een sterke groei doorgemaakt. Van Poelgeest dankt haar sterke reputatie aan het koesteren van duurzame relaties en flexibele dienstverlening met behoud van kwaliteit. De bedrijfscultuur is te typeren als open, jong, resultaat- en kwaliteitsgericht, vernieuwend en informeel.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...