Vireo Auto Bussum gaat sluiten

Na 10 jaar stopt Vireo Auto Bussum (Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia, Chrysler, Dodge, Subaru en Saab) haar activiteiten aan de Amersfoortsestraatweg 43 in Bussum. Vanaf 31 december is de vestiging gesloten.

Het personeel werd afgelopen week door de directie geïnformeerd. Niemand had dit zien aankomen, want met een dergelijke merkenpallet kon het toch alleen maar goed gaan? Maar in werkelijkheid waren de kosten hoger dan de opbrengsten en is sluiting van de vestiging voor Stern de enige optie.

Het personeel gaat naar Amersfoort en Houten, wat suggereert dat de Fiat activiteiten niet worden voortgezet in het Gooi.

Wie is dan nu nog een goede stabiele partner om je auto in onderhoud te geven? Fred Janssen Autogroep, met vestigingen in Hilversum, Naarden en Huizen, heeft natuurlijk Opel, maar is daarnaast ook een autobedrijf die sterk is in elk merk. Ze zijn gewend om aan verschillende auto’s te sleutelen. De afgelopen jaren zijn er nog al wat autodealers verdwenen in de regio.

Wat er met het gehuurde pand in Bussum gaat gebeuren is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten
06-12-2016: Vireo Utrecht gaat dicht
01-07-2007: Geschiedenis Van Kooy

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt