Vireo Auto Bussum gaat sluiten

Na 10 jaar stopt Vireo Auto Bussum (Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia, Chrysler, Dodge, Subaru en Saab) haar activiteiten aan de Amersfoortsestraatweg 43 in Bussum. Vanaf 31 december is de vestiging gesloten.

Het personeel werd afgelopen week door de directie geïnformeerd. Niemand had dit zien aankomen, want met een dergelijke merkenpallet kon het toch alleen maar goed gaan? Maar in werkelijkheid waren de kosten hoger dan de opbrengsten en is sluiting van de vestiging voor Stern de enige optie.

Het personeel gaat naar Amersfoort en Houten, wat suggereert dat de Fiat activiteiten niet worden voortgezet in het Gooi.

Wie is dan nu nog een goede stabiele partner om je auto in onderhoud te geven? Fred Janssen Autogroep, met vestigingen in Hilversum, Naarden en Huizen, heeft natuurlijk Opel, maar is daarnaast ook een autobedrijf die sterk is in elk merk. Ze zijn gewend om aan verschillende auto’s te sleutelen. De afgelopen jaren zijn er nog al wat autodealers verdwenen in de regio.

Wat er met het gehuurde pand in Bussum gaat gebeuren is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten
06-12-2016: Vireo Utrecht gaat dicht
01-07-2007: Geschiedenis Van Kooy

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...