Vireo Auto Utrecht gaat sluiten

Na ruim 2 jaar stopt Vireo Auto Utrecht (Fiat) haar activiteiten aan de Franciscusdreef 74 in Utrecht. 

Een goed bedrijfsresultaat en de verwachte groei bleven uit. De klanten zijn vanaf 1 januari welkom op de vestiging in Houten. Arend Auto (Nissan) blijft wel in het pand en zal gaan uitbreiden met bedrijfswagens.

Het beleid zal bij Dealergroep Stern de komende jaren vooral gericht zijn op de sterke automerken”, aldus Van der Kwast. "We willen zeker geen afscheid nemen van merken, maar wel de focus verleggen naar de sterkere."

Gerelateerde berichten
27-08-2014: Koops en Fivan Auto Utrecht dicht na faillissement

Laatst bijgewerkt: 10-01-2017

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt