Voorkom verkeerd tanken

De SoloDiesel tankdop is speciaal ontwikkeld om het tanken van benzine bij een dieselauto te voorkomen.

Een benzinetankpistool past immers makkelijk in een dieselvulopening, zodat het kwaad vaak is geschied voordat men het in de gaten heeft. Andersom komt het bijna niet voor, omdat een dieselpistool groter is dan een benzinetankpistool en dus niet past in een benzinevulopening. De dop accepteert alleen dieselpistolen en zal bij de benzinepistolen automatisch de vulopening blokkeren. Met dit onderdeel wordt dus zeer veel ellende voorkomen.

Geen tijdverlies meer
Los van de reparatiekosten brengt het tanken van de verkeerde brandstof ook nog heel veel indirecte schade met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van hulp- en sleepdiensten, vervangend vervoer en last but not least het tijdverlies. Dit beperkt zich niet alleen tot het moment van verkeerd tanken en het melden hiervan, maar ook tot het omwisselen van het vervangend vervoer dat meestal binnen kantooruren wordt uitgevoerd. Het voorkomen van dit tijdverlies bespaart vaak meer geld dan de kosten van het verkeerd tanken.

Voor meer informatie over de SoloDiesel tankdop kunt u terecht op www.solodiesel.nl.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...