Voorkom verkeerd tanken

De SoloDiesel tankdop is speciaal ontwikkeld om het tanken van benzine bij een dieselauto te voorkomen.

Een benzinetankpistool past immers makkelijk in een dieselvulopening, zodat het kwaad vaak is geschied voordat men het in de gaten heeft. Andersom komt het bijna niet voor, omdat een dieselpistool groter is dan een benzinetankpistool en dus niet past in een benzinevulopening. De dop accepteert alleen dieselpistolen en zal bij de benzinepistolen automatisch de vulopening blokkeren. Met dit onderdeel wordt dus zeer veel ellende voorkomen.

Geen tijdverlies meer
Los van de reparatiekosten brengt het tanken van de verkeerde brandstof ook nog heel veel indirecte schade met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van hulp- en sleepdiensten, vervangend vervoer en last but not least het tijdverlies. Dit beperkt zich niet alleen tot het moment van verkeerd tanken en het melden hiervan, maar ook tot het omwisselen van het vervangend vervoer dat meestal binnen kantooruren wordt uitgevoerd. Het voorkomen van dit tijdverlies bespaart vaak meer geld dan de kosten van het verkeerd tanken.

Voor meer informatie over de SoloDiesel tankdop kunt u terecht op www.solodiesel.nl.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt