Voorruitschades door zachte winter gehalveerd

Door de zachte winter is het aantal voorruitschades, ten opzichte van een ‘normale’ winter, gehalveerd. De maanden januari en februari zijn normaal gesproken de drukste periodes van het jaar voor schaderuitherstellers.

Door bevriezing en het ontdooien van de wegen laten deeltjes van het asfalt makkelijker los waardoor er vaker steenslag op de voorruit kan ontstaan. Doordat de winter dit jaar wegblijft is ook het aantal voorruitschades behoorlijk afgenomen.

Schaderuitherstellers die alleen afhankelijk zijn van het repareren en vernieuwen van een voorruiten hebben het nu al lastig, en het nieuwe jaar is nog maar net begonnen. Eindeloos reclamespotjes op radio en televisie uitzenden lijkt dan ook zinloos, de behoefte om de voorruit te repareren of te vervangen is er helemaal niet.    

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...