Voorruitschades door zachte winter gehalveerd

Door de zachte winter is het aantal voorruitschades, ten opzichte van een ‘normale’ winter, gehalveerd. De maanden januari en februari zijn normaal gesproken de drukste periodes van het jaar voor schaderuitherstellers.

Door bevriezing en het ontdooien van de wegen laten deeltjes van het asfalt makkelijker los waardoor er vaker steenslag op de voorruit kan ontstaan. Doordat de winter dit jaar wegblijft is ook het aantal voorruitschades behoorlijk afgenomen.

Schaderuitherstellers die alleen afhankelijk zijn van het repareren en vernieuwen van een voorruiten hebben het nu al lastig, en het nieuwe jaar is nog maar net begonnen. Eindeloos reclamespotjes op radio en televisie uitzenden lijkt dan ook zinloos, de behoefte om de voorruit te repareren of te vervangen is er helemaal niet.    

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt