Voorruitschades door zachte winter gehalveerd

Door de zachte winter is het aantal voorruitschades, ten opzichte van een ‘normale’ winter, gehalveerd. De maanden januari en februari zijn normaal gesproken de drukste periodes van het jaar voor schaderuitherstellers.

Door bevriezing en het ontdooien van de wegen laten deeltjes van het asfalt makkelijker los waardoor er vaker steenslag op de voorruit kan ontstaan. Doordat de winter dit jaar wegblijft is ook het aantal voorruitschades behoorlijk afgenomen.

Schaderuitherstellers die alleen afhankelijk zijn van het repareren en vernieuwen van een voorruiten hebben het nu al lastig, en het nieuwe jaar is nog maar net begonnen. Eindeloos reclamespotjes op radio en televisie uitzenden lijkt dan ook zinloos, de behoefte om de voorruit te repareren of te vervangen is er helemaal niet.    

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com